lauantaina, syyskuuta 2

Fuckin' handsome!

Tahan mennessa jokainen taksikuski on yrittanyt myyda meille naisia, joten ei ollut yllatys minkalaiseen paikkaan paadyimme kun seurasimme opaskirjamme ohjetta vahiten agressiivisesta yoelaman keskuksesta..

Nana Entertainment Plaza on aukio taynna baareja ja baarit taynna kaljamahaisia brittimiehia ja langanlaihoja thaityttoja, yleensa laheisissa tunnelmissa. Ensimmaisen 20 metrin jalkeen kadessani roikkui kolme naista ja bisselle mennessa baarin henkilokunta oli heti kimpussa. Tilannetta kuvaa hyvin se, etta kadulla kavellessa terassilla syomassa olleet naiset ulvoivat "Fuckin' handsome!". Mielenkiintoisten stobejen jalkeen painelimme brittimiehen opastuksella kattoterassiloungeen missa ei tarvinnut hatistella naisia kimpusta. Tanaan olisi tarkoitus selvittaa onko kaupungissa ensimmaistakaan "normaalia" yokerhoa. Opaskirjan vinkit jaa kylla tasta lahtien katsomatta.

Tanaan on eilisen malliin luvassa kaupungilla ja kaupoissa kurvailua. Hintataso merkkituotteiden osalta vastaa lahes Suomea, mutta piraattikama on halpaa kuin saippua.

Kamera on tarkoitus hommata KL:sta joten kuviakin on viela luvassa!


*** Bangkok update 9.9.06 ***

Kannatti jättää opaskirja omaan arvoonsa ja kuunnella Ekiä, joka pärähti paikalle Koh Samuin lomaltaan tummempana kuin paikalliset. Mies oli kuullut huhua yhdestä high-end yökerhosta Bangkokin keskustassa ja pitihän se nähdä.

Kuvitelkaa sata metriä pitkä ovaali putki, joka näyttää avaruusalukselta ja on jaettu kahteen yökerhoon. Koko sisustus on puhtaan valkoista ja seiniä reunustaa sänkymäiset pehmeät lavitsat, joilla makoilevia juhlijoita palvelee muodollisesti hyvin pätevät minihameneidot. Kyllä Bangkokin kerman kelpaa, ja meidän!

Sisään pääsi noin 12 eurolla, joka sisälsi kaksi vapaavalintaista juomaa. Musa oli Black Roomissa rentoa lounge housea ja suuremmalla puolella tiukempaa vääntöä. Bissen hinta oli aivan taivaissa, noin 5 euroa, mutta sen korvasi toisaalta länsimainen meininki ja täpötäydet tanssilattiat. Pilkku tuli turhan aikaisin vastaan, jo puoli kaksi. Toivottavasti KL tarjoaa samanlaista menoa, siellä Islam on enemmän pinnalla ja alkoholin hinta on luultavasti moninkertaista. Toisaalta Thaimaahan pääsee varsin näppärästi AirAsian avustuksella..

Baarin nettisivuilla on muutamia kuvia puitteista: www.bedsupperclub.com (häkellyttävä nimi..).

Jussi kuittaa 02:43, Bangkok, Moby – I Like It.