keskiviikkona, syyskuuta 6

No more sushi

Nyt on yksi etappi matkalla saavutettu, kun ensimmäinen ruokamyrktys on tullut koettua. Todennäköisin syyllinen on take-away sushi-annos, jota kukaan muu ei syönyt. Voi olla, että sushit olivat muutaman päivän ehtineet istua tiskillä. Eipä tee sushia vähään aikaan mieli, eikä pahemmin muutakaan ruokaa. Pahaa teki tänään kiertaa ostoskeskuksen food courtia, josta löytyi jokasortin merenelävää. Ainoa annos, jonka kelpuutin noin 15 eri raflasta oli pasta carbonara. Tosin saattoihin tämä olla vain alkoholin vieroitusoireita, sillä lauantaina jälkeen ei ole tullut juotua..

Eilinen kämpän etsintä meni ihan hyvin, sillä ensi sunnuntaista alkaen asumme täällä Times Squarella 43. kerroksessa. Sen yläpuolelta löytyisi vielä Penthouse-kerros, mutta siihen ei ihan pysty Kelan asumislisällä venymään. Sunnuntaihin asti kärvistelemme 28. kerroksessa, jossa on yksi kaksoissänky. Eilen muut kävivätkin sitten patjaostoksilla, sillä välin kun makoilin sängyn pohjalla. Iltaisin sitten arvotaankin, että ketkä pääsevät sänkyyn ja keille jää lattiapaikat.

Tänään oli ensimmäinen kerta matkan aikana, kun ei tarvinnu herätä hotellia-aamiaiselle, joten nousimme vasta puolen päivän jälkeen. Päivä kuluikin sitten ostoskeskuksissa kierrellen ja vierailemalla KL tornissa, joka on maailman 4. korkein rakennus. Turistit pääsevät pällistelemään näkymiä 276 metrin korkeudesta, itse torni on reilut 400 metriä.

Huomenna saadaankin ensimmäinen kosketus opiskeluun täällä Malesiassa, kun mennään koulullu orientoituimaan. Joutuu heräämään jo seitsemältä, eikä kyllä muutenkaan kiinnosta..

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Moi,
hyvin teillä tuntuu alku menneen. Sushia en ole koskaan syönyt, ja ehkä hyvä niin. Suosittelen oryx-filettä sen sijaan. Namibiassa tuli taas niitä syötyä (laihduttajan annoksia, eli 400 g pihvejä). Isäntämme vei meidät viimeisenä iltana illalliselle ja oli kuulemma sieltä saanut ruokamyrkytyksen. Minä ja Jussi emme kärsineet vaikka suunnilleen samoja ruokia syötiin. Hyvää jatkoa. K.

6:15 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Ei sitten kannata mennä humalaisena ikkunalaudalle istuskelemaan, ja onhan sinulla hepatiitti A rokotus, onhan?
t. mutsi

3:18 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home