perjantaina, syyskuuta 15

Hel*etin flunssa

On ollut vähän tuskainen viikko. Flunssa iski viime viikon perjantaina ja ei ole lähtenyt oikein kulumallakaan. Tänään on vaihteeksi ihan kohtuullinen olo. Valitettavasti näyttää siltä, että tauti on siirtymässä Mathiakselle..

Kotiostari on tullut varsin hyvin tutuksi näinä päivinä. Kun asunnoissa ei saa kokata mitään (varmaan kokkaisinkin ;), olen painellut tautisena pitkin ostaria etsimässä hyviä ruokapaikkoja. Jostain muistaakseni luin, että täällä on 50 ravintolaa ja tosiaan joka päivä löytyy jotain uutta. Tällä viikolla olen poistunut tästä kompleksista kolmena päivänä seitsemästä ja niistäkin kaksi kertaa kouluun ja kerran ravintolaan. Meinaa tulla jo vähän ostarihöperöksi, toivottavasti sairastaminen on nyt tältä erää ohi.

Eilen kävimme paikallisessa leffateatterissa, hintaa oli 8 rähmää per naama eli 1,7 €. Leffavalinta meni kuitenkin aivan puihin, Dead or Alive. Kymmenen minuutin katsomisen jälkeen selvisi, että kyseessä on jostain pelistä tehty Mortal Kombat tyylinen tusinamätkintä. Loppuaika oli aika kitumista, mutta pakkohan siellä oli jäpittää kun oli kuitenkin maksanut.

Testasin muuten parturinkin. Mesta oli ostaristamme löytyvä paikallinen Oppivat Kädet, eli siellä oli sekä parturiopiskelijoita että opettajia. Pelasin varman päälle, maksoin tuplataksan ja otin opettajan, noin 10 €. Oli kyllä ikimuistettava parturikäynti, ekaks mulle lyötiin eteen hiuskatalogit joista pääsin valitsemaan tulevaa pehkoani. Puhelinluettelon kokoisessa pinossa oli noin 50 kuvaa/sivu. Suurin osa kampauksista oli yhdistelmiä hartioille ulottuvista pörröhiuksista, joka suuntaan sojottavista piikeistä ja anime-leffojen väreistä. Hieman perinteisemmän mallin löydyttyä hiukset nappastiin lyhyeksi ja varsinainen hoito alkoi.

Opettaja (huom. 25v muodollisestikin erittäin pätevä nainen) kippasi purkin shampoota päähäni ja hieroi päätä, niskaa ja hartioita varmaan puoli tuntia. Sen jälkeen pesu ja sama homma hoitoaineella. Ja vielä kertaalleen pyyhkeellä. Olo oli kyllä uudestisyntynyt. Parturissa voisikin käydä tästä lähtien vähän useammin..

Mikko kirjoittelee varmaan Tiomanin reissustaan oman stoorinsa, mutta sitä odotellessa tässä muutama kameraan ilmestynyt kuva.


Tilapäiskämppä vikana iltana; viisi miestä, viisi yötä, yksi sänky

Taidekuvaa vuokrarahoista

Kotitalon uima-allas

Halvimmat kahvikupit haettiin tietysti IKEAsta, lihapullien kera

Iltanäkymää kämpän ikkunasta Petronas-torneille

Consumer Behaviour

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Eihän enää lusmuilua, eihän ;) ?!?!!

3:45 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Älä vaan vahingossakaan haksahda siihen paikalliseen safkaan ;)

6:49 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home