maanantaina, lokakuuta 2

Kuulumisia

Tuli sitten vietettyä ensimmäinen viikonloppu koulun alkamisen jälkeen täällä KL:ssä. Torstaina pidimmekin ensimmäisen kurssin päättymisen kunniaksi pienet illan istujaiset meidän kämpällä. Hauskaa oli siihen asti kunnes pilaantuneen punaviinin vaikutuksen alkoivat tuntua. Tilaisuudesta otettujen kuvien perusteella olin noin kello yhdentoista aikoihin siirtynyt vessanpöntön viereen lattialle istuskelemaan. Hieman myöhemmin Jussi tuli vierelle oksentelemaan ja Eki joutui tyytymään kylpyammeeseen. Olin kuitenkin ainoa, joka ei viitsinyt sitten enää jatkaa iltaa paikalliselle zouk-klubille. Eki oli tosin eksynyt muista ja kierrellyt jossain baareissa ilman minkäänlaisia muistikuvia seikkailuistaan. Lauri taas oli onnistunut iskemään paikallisen naisen (kirjaimellisesti :D), mutta siitä enemmän naisten hakkaajan omassa blogissa.

Perjantai menikin sitten aika pitkälti edellisestä illasta toipuessa. Lauantaina oli koulun järkkäämät Beach partyt, jotka osoittautuivat melkoiseksi flopiksi. Ajelimme bussilla vajaat pari tuntia rannikolle, jossa satoi vettä ensimmäiset pari tuntia. Paikalla oli reilut parikymmentä suomalaista ja lukioikäisiä paikallisia koululta, jotka oli ilmeisesti enemmän tai vähemmän pakotettu paikalle meidän seuraksi. Päivän sai joten kuten kulumaan pitämällä nestetankkauksesta huolta sekä rantalentistä pelaten.

Sunnuntai oli lähinnä pyhitetty levolle, mukaan mahtui kuitenkin myös rankka urheilusuoritus, sillä kävimme testaamassa ostarimme keilaradan. Suomalaisittain keilailu oli naurettavan halpaa (~1,5€), joten olisi hyvin voinut pelata enemmänkin kuin kaksi kierrosta. Tulostenkin perusteella harjoitus ei olisi pahitteeksi.

Emme ole vielä päättäneet, että vietämmekö seuraavan viikonlopun KL:ssä. Periaatteessa kaikki haluaisivat reissuun, mutta matkakohteita on melko rajatusti niin kauan kuin maahantuloviranomaiset jumittavat passiemme kanssa. Lupailivat tosin koululta, että saisimme ne tämän viikon aikana..



Meillä oli Beach Partyssä näin hauskaa..

2 Comments:

Blogger Karri said...

Moro pojat!

Hyvältä kuulostaa tää teidän touhuilu sielläpäin maailmaa. Ette tajuu kuinka paljon mua v*tuttaa istua tääl harmaassa ja märässä Suomessa, ja hakata jotain prkleen tietokantaa toimistolla 8-16 :) Noh, onneks tästä maksetaan korvauksia. Hyvä että ootte kaikki (Matiasta lukuunottamatta) saaneet blogin pystyyn. Tää kommunikaatio ois muuten varmaan hieman hankalaa. Mut pärjäiltää, ja yrittäkää välttää jatkossa noi pahentuneet punaviinit :)

Kettu kuittaa.

-karri-

4:13 ip.

 
Blogger Jussi said...

Se oli siitä punaviinistä, ihan oikeasti :]. Tai sitten tää korkean paikan ilmasto vaikuttaa niin että raavaat miehet laattaa kuuden jälkeen.. Laita omaisuus myyntiin ja tuu tänne?

3:07 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home