tiistaina, lokakuuta 10

Me halutaan reissuun

Ei sitten saatu passeja takaisin viime viikolla, joten jouduimme viettämään toisen viikonlopun peräkkäin KL:ssä. Viikonloput täällä ovat haitallisia sekä terveydelle että lompakolle, sillä iltoja tulee vietettyä baarissa. Muut saivat passinsa nyt maanantaina, mutta omani on edelleen maahantuloviranomaisilla. Kuulemma pitäisi sekin tosin keskiviikkona saada takaisin. Mikäli näin tapahtuu niin lähdemme Singaporessa käymään.

Saimme viikonlopulle mahdutettua muutakin aktiviteettia piknikin ja akvaariossa käynnin muodossa. Keskustassa on Lake Garden-niminen isohko puisto, jossa kävimme lepäilemässä lauantaina, mukana oli naapureitamme täältä Timesilta. Akvaariossa käyntikin oli ihan vaivan arvoista, kohokohtana pitkä tunneli, josta pystyi katselemaan kun hait ja muut uiskentelivat pään yli. Haiden sekaan olisi myös mahdollista lähteä sukeltelemaan, mutta se jäi kokeilematta tällä kertaa.

Sen sijaan olemme varanneet väliviikollemme (23.-28. lokakuuta) sukelluskurssin Raya Yain saarelta Thaimaasta. Matkustelu ei täälläkään ole ihan ilmaista, joten paikan päälle olisi tarkoitus mennä bussilla. 23 tunnin bussimatka kuitenkin kuulostaa sen verran rankalta, että takaisinpäin tulemme lentämällä. Paluulento lähtee Phuketista, jossa varmaankin vietämme pari yötä sukelluskurssin jälkeen.

Koulussa käynti ei ole ollut ihan yhtä letkeää kuin pari viikkoa sitten. Leppoissa jenkkiproffa on vaihtunut uuden kurssin myötä paikalliseen muslimitätiin. Tädillä on ollut kurkku kipeänä kurssimme alusta saakka, mikä hankaloittaa luentojen pitämistä huomattavasti. Muslimeilla kun on parhaillaan menossa Ramadan, jonka vuoksi luennoitsijamme ei voi juoda vettä tai ottaa lääkkeitä ennen kello neljää iltapäivällä. Luennot ovatkin lähes poikkeuksetta jääneet hieman vajaiksi kun ääni ei ole enää riittänyt.

Tänään on jonkin sortin public holiday, jonka vuoksi ei ollut koulua. Siksi tänään olikin tarkoitus saada valmiiksi esityksemme Singaporesta yhdelle kursseistamme. Kello alkaa lähenemään puolta yhtätoista, joten ehkäpä kohta voisi aloitella.. Sen lisäksi huomenna pitäisi vielä tehdä pari muuta casea. Ei me kyllä tästä sitä kahta ja puolta tonnia maksettu..



Kuumuus pakotti ottamaan iisisti

Jussi kokeilee uusia piilareita

Mitä mahtavat Mr. Kent ja Tony myydä..




Matkalla Mr. Kentille (hehheh..)

Vilkas keskutelu meneillään


Melko hieno akvaario
You talking to me?Joku pikku hai

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Teillä on oikeasti aika makeita T-paitoja siellä, pukekaa sille Jussillekin joku :D
- julle

12:46 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

hilpea kala :) toivottavasti kohta jo paasette reissaamaan, niin ei paat hajoa :P
-maria

3:57 ip.

 
Blogger Jussi said...

päästiin onneks yheks yöks singaporeen ostosreissulle ni helpotti vähän ;)

1:19 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home