perjantaina, marraskuuta 3

Valkoista jauhetta

Tuli sitten vietettyä eilen keskimääräistä jännempi ilta paikallisella zouk-klubilla, jossa meillä on ollut tapana käydä joka torstai. Joku oli nimittäin ilmeisesti onnistunut antaman mulle jotain muutakin kuin viinaa, kun osa eilisillasta on aika hämärän peitossa. Istuskelin pöydän ääressä, kun näkö alkoi sumentumaan. Alkuun näytti siltä, että kaikki ympärillä istuvat olisivat alkaneet värisemään. Pikku hiljaa maailma muuttui entistäkin tummemmaksi, ja lopulta näin vain valkoiset raidat vieressä istuneen Ekin paidasta. Sitten tuli täysi pimeys, joka päättyi oksentamiseen Ekin päälle. Episodi kesti kokonaisuudessaan ilmeisesti jotain 5-10 minuuttia. Ja sitten yht’äkkiä sen jälkeen kaikki palautui täysin normaaliksi.

Onni onnettomuudessa oli, että juuri hetki ennen tätä onnistuin nyrjäyttämään nilkkani, kun seurasin Jussia rappusia alas. Niinpä jouduin menemään pöydän ääreen istuskelemaan. Jos olisin seurannut Jussia tanssilattialle kuten tarkoitus oli, niin olisin luultavasti pyörtynyt sinne. Nyt yllättäen pysyin jakkaralla pystyssä koko episodin ajan.

Luultavasti tilanteen aiheuttaja oli tequila-shotti, jonka ostin parilta tytöltä, jotka kiertelivät klubilla myymässä niitä. Näin jälkikäteen ajatellen se tarjolla ollut valkoinen jauhe ei maistunut ollenkaan suolalta. Tiedä sitten mitä lienee ollut.. Sen verran erikoinen tapaus kyllä oli, että pakko sen oli johtua jostain muusta kuin alkoholista. Kuulemma sen ”suolalla” vedetyn shotin jälkeen olin ollut kovin innokas halailemaan kaikkia. Uskokoon ken tahtoo..

No eipä tuosta juurikaan sen enempää haittaa ollut. Tämän jälkeen iltaa luonnollisesti jatkettiin ihan pilkkuun asti. Hieman tosin kaduttaa, että tuli vielä tansittua tolla nilkalla, joka oli aamulla aika pirun kipeä. Täällä Timesilla oleva klinikka oli luonnollisesti kiinni klo 13-14 välillä, kun kävelin siitä ohi tänään. Mesta on kuitenkin tän ostarin toisella puolella, joten en mä kyl enää sinne uudestaan jaksa lähteä. Eiköhän se tiikerisalvalla parane entiseen kuntoonsa alta aikayksikön.

Patenttiratkaisu.

Kämpällä ei luonnollisesti ollut jäitä, joten piti laittaa huurteinen bissetölkki siteeseen. Nestehukan uhatessa täällä trooppisessa ilmastossa apu on lähellä.

Kello alkaakin jo lähenemään yhdeksää, joten on syytä suunnata Juhojen ja Teemun kämpän kautta KL:n yöhön :)

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Äläs ny veli rupea liikaa innostumaan siellä paratiisissa :D

6:35 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

No jopas..
Kaikenlaisia kokemuksia voi kerätä, joistain voi jotain oppiakin - jos opiskelulta ennättää. Meillä täällä uskotaan että tulevaisuus on idässä - Kiinassa. Te ette taida sinne asti tällä kertaa ennättää.
Demokraatit voittaa ... muuttuko maailma?
Liisa

9:43 ip.

 
Blogger Mikko said...

Kyllähän toi opiskelu on täällä aina ajoittain haitannut matkustamista sun muuta, mutta ehkä me kestetään.

Kiinassa ei tosiaankaa ehditä käymään. Se on kuitekin todella kaukana, vaikka kartalta nopeasti katsottuna se näyttääkin olevan suhteellisen lähellä.

10:18 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home