perjantaina, joulukuuta 8

The beginning of the end

Koulu päättyi eilen ja muutoinkin alkaa loppu häämöttää. Hieman haikein fiiliksin vietimme eilen läksiäisiä Timesin porukamme kesken. Viimeiset lonkkukannut on nyt tällä kokoonpanolla juotu Zoukissa. Poppoomme hajoaa useampaan eri kohteeseen lähipäivinä, Also ehti jo häippäistä lentokentälle suuntanaan Bangkok.

Jussin kanssa lähdemme parin tunnin päästä viikonlopuksi Singaporeen, jonne jo kerkesivät lähteä Eki, Lauri ja Emmi. Kaupungilla käppäilyn lisäksi menemme Zouk Out -bileisiin, jotka kestävät läpi lauantai yön. Paikalle on tulossa ihan kansainvälisesti tunnettuje DJ:tä, jotka eivät tosin mulle sano yhtään mitään.

Tulemme maanantaina takaisin KL:ään pesettämään vaatteita, minkä jälkeen lähdemme tiistaina Balille. Siellä sitten kuluukin tasan kaksi viikkoa, jona aikana siellä pipahtaa myös muuta Timesin porukkaa. Tänä jouluna Balilla räjähtää :)

Sain yllättäen siirrettyä omaa paluulentoani Suomeen, vaikka se ei mm. Teemulta ja Juholta onnistunut. Palaan Suomeen 10. tammikuuta samalla lennolla Ekin ja Laurin kanssa. Nyt pitääkin kehittää jotain tekemistä noille parille ylimääräiselle viikolle. Luultavasti levähdän pari päivää KL:ssä, jonka jälkeen suuntana on jokin Thaimaan rantakohde. Enköhän mä Ekin seuraksi Phukettiin päädy.

Mutta nyt tarttis lähteä pakkamaan jotain Singaporea varten..




1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niinpä - välillä täytyy lähteä pois, että voisi palata. Otin ihan täkäläisen kooulukartan esille, mutta pieneltä näyttää maailman suurin manner verrattuna edellisten sivujen Itä-Afrikkaan. KL taitaa olla mahtavan iso kun se kuitenkin on merkattu.
Sopivan aurinkoisia ja aktiivisia vapaapäiviä
tv liisa

10:29 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home