torstaina, joulukuuta 14

Lomalomaloma!!!

Niin no, eipa lomailu kauheasti eroa edellisesta kolmesta ja puolesta kuukaudesta. Mutta nyt ei tarvii edes leikkia opiskelevansa! Koulun jalkeen mina, Mikko, Eki, Lauri ja Emmi hurautettiin Singaporeen bilettamaan viikonlopuksi, itse asiassa paakohteena oli ZoukOut eli paikallinen RMJ. Lavoja oli nelja, olutta ja drinkkeja sai kohtuurahalla ja musiikkia oli vahan joka makuun.

Bussi lahdossa pari tuntia myohassa.. Ei haittaa!

Lauri ja Emmi valmistautuu

RMJ?

Kerranki trance(paskaa -m) ei ollu jemmattu takavasemmalle jonnekin pikkulavalle vaan sita paukutettiin koko yo, 8pm-8am, paalavalla. Oma suosikki oli dj Matthew Dekay, sita seuras Steve Lawler joka soitteli jotain dark housea (joka oli kylla kieltamatta hamaraa..) ja sen peraan kello 3am Ferry Corsten pyoritti mukiinmenevaa trancea pari tuntia. Porukkaa oli edellisena vuonna ollut 18000, tuskin oli vahempaa tanakaan vuonna ja paalava veti kylla suurimman osan huomiosta. Ferryn keikalla tuli synkka hetki kun huomasin etta joka puolella on kymmenittain puolialastomia miehia. Ei se viela mitaan, mutta ne tanssi keskenaan sylikkain.. Hivuttauduin aika ripeasti heterovesille.


Paalavasta on pakko mainita valoshowt, jotka oli kylla ennennakemattoman makeet. Paikalle oli roudattu joku nahkahousuporukka saksasta leikkimaan VJ:ta ja jatkilla naytti vehkeista paatellen olevan homma todella hallussa. Muutenkin ulkoilmahappeningiksi aanentoisto pelas todella erinomaisesti, kaikkialle kuulu kirkkaasti ja edessakaan ei sarkenyt pahasti korvia. Mikko parkkeeras aika tiukasti Live-lavan tuntumaan jossa soitti jotain nevahood rockibandeja ja mina huojuin paalavalla ilta yhestatoista aamukuuteen.. Valilla iski aika paha nestehukka, kuitenkin 30 astetta lamminta ja 7h tanssimista. Aamulla kun paasin vihdoin sankyyn niin jalat taris omaan tahtiin ja ranteessa tuntu jotain kuplimista. Ihan normia.

Pelotti.

:]


Toipumisen ja 8h hiton tuskaisen S'pore-KL bussimatkan jalkeen lensimme Mikon kanssa tanne Balille. Juho (K), Teemu ja Taina otti meidat ystavallisesti vastaan ja opetti maan tavoille. Heratys niin, etta ehtii aamupalalle ennen klo 11, sitten biitsille, syomaan, klo 16 happy hour omalla poolilla (hintareferenssiksi 0,66l bisse 0,90e), siita sitten edelleen seuraavan raflan happariin klo 18 ja samalla sitten illastamista.. Kaava meni kuitenkin rikki jo tanaan kun kaytiin vetamassa parin tunnin koskenlaskusessiot sisamaassa. Seuraavaksi ajattelin menna kyselemaan vahan surffausopetuksen hintoja jos vaikka huomenna menis tonne aaltoihin rapeltamaan. Homma ainakin nayttaa pirun hankalalta, joten voi olla, etta se oluen kittaaminen on loppupeleissa paljon parempi harrastus. Ehka ens viikolla vois kayda kerran pari sukeltamassakin jos silta tuntuu.

Terveisia ja kiitti kommenteista, ne pannaan aina tarkasti merkille!

Ordnung muss sein.